Alle Tiders Sanger 1 mars

Publisert: 1. februar 2023


I samarbeid med TV-Inter inviterer Stiftelsen Skjærgårds til konsert med «Alle Tiders Sanger».

Høsten 2022 reiste en god gjeng med artister fra Norge og Sverige til Nashville for å spille inn 8 programmer i et samarbeid mellom TV- Inter og TBN-Nordic. Av disse programmene er det laget 2 spesialutgaver  for hhv NRK og SVT. Ett av disse programmene ble vist på NRK pinsen 2023. Programmet, som har Egil Svartdahl som programleder, mottok «Ukas Ros» fra Tro og medier, og NRKs Kringkastingsråd behandlet skryt av programmet, etter at innboksen til NRK ble fylt av positive tilbakemeldinger. I august 2023 ble en episode vist på SVT. Mange seere og SVT er også svært fornøyd.

Høsten 2023 reiste Stiftelsen Skjærgårds, sammen med TV-inter og 15 artister på turne til Kristiansand, Sarons Dal og Stavanger.

Nå har du muligheten til å oppleve «Alle Tiders Sanger» LIVE i Evangeliehuset i Porsgrunn. Egil Svardahl er med som konferansier.

Artister som er med i Porsgrunn:
Solveig Leithaug, Roland Utbult, Lewi Bergrud, Sveinung Hølmebakk, Synnøve Aanensen, Aina Schøld, Kjetil Økland, Bengt Johanson, Michael Jeff Johnson, Lars Mörlid, Urban Ringbäck, Carina Ringbäck, Maria Gustin Bergström, Victor Ternvall, Evelina Gard, Jeanette Alfredson, Sara Lundbekk Bell, Emilia Lindberg, David Åström, Sara Åström og et fantastisk husband!

Konserten i Porsgrunn er en del av en tredagers turne, som også innbefatter Filadelfiakirken i Oslo og Filadelfiakirken i Sarpsborg.